Vilniaus Šv. Jono Bosko parapija

2023 m. sausio mėn. 8 d. skelbimai

2023-01-07

Viešpaties Krikštas

  • Šiandien baigiasi liturginis Kalėdų laikas, tačiau pagal seną paprotį Lietuvos bažnyčiose galima laikyti „Betliejų“ iki vasario 2 d.
  • Penktadienį, sausio 13 d., bus aukojamos šv. Mišios 11 val. už Tėvynę ir už žuvusius už Tėvynę. Kviečiame visus norinčius parapijiečius dalyvauti. Kitos Mišios – 7 ir 19 val.
  • Šiandien kviečiame vaikus į kalėdinę šventę. Pradžia 15 val. šv. Mišiomis, o po jų programa vaikams bažnyčioje su dovanomis visiems.
  • Nors Trijų Karalių šventė buvo paminėta sausio 6 d., ir šiandien išeidami iš bažnyčios galite pasiimti pašventintą kreidą (prašome pasiimti kiekvienas ne po saują, o tik vieną gabaliuką, palikime kreidos ir kitiems).
  • Bendradarbiaujant su katalikų vienuoliais bazilionais mūsų parapija prisijungia prie projekto „Padovanok šilumą“ Ukrainos žmonėms. Nuo šios dienos bažnyčios gale prie sienos stovės dėžė, į kurią galite dėti žvakių likučius, kuriuos turite namuose (gal per šventes daugiau uždegėte): surinksim tuos likučius ir atiduosime savanoriams, kurie pagamins žvakes šildyti žmones Ukrainoje. Dėžė liks mūsų bažnyčioje visą sausio mėnesį iki Grabnyčių.

Both comments and pings are currently closed.