Vilniaus Šv. Jono Bosko parapija

2023 m. kovo mėn. 26 d. skelbimai

2023-03-25

V Gavėnios sekmadienis

  • Kitas sekmadienis – tai Kristaus Kančios arba Verbų sekmadienis. Mišių tvarkaraštis kaip kiekvieną sekmadienį. Kiekvienų šv. Mišių metu bus šventinamos verbos. Kito sekmadienio rinkliava bus skirta Vilniaus kunigų seminarijai.
  • Rytoj, kovo 27 d., mūsų bažnyčioje vyks visos dienos adoracija nuo 7:30 iki 20 val. Švč. Sakramentas bus išstatytas visą dieną išskyrus Mišių metu. Kviečiame užsukti į bažnyčią aplankyti Viešpatį ir jam atnešti maldą už Bažnyčią, už naujus pašaukimus, už taiką pasaulyje, už mums brangius žmones. Rytoj papildomai bus aukojamos šv. Mišios, transliuojamos per Marijos radiją. Kviečiame 11:30 val. į bažnyčią sukalbėti rožinį ir 12 val. dalyvauti šv. Mišiose.
  • Dar raginame penktadieniais eiti Kryžiaus keliu po vakarinių mišių. Sekmadienį giedame „Graudžius verksmus“ prieš sumą, t.y. 10:40 val.
  • Kitą šeštadienį, balandžio 1 d., kviečiame parapijos jaunimą į Kryžiaus kelią Vilniaus Kalvarijoje. Susitiksime prie Kalvarijų bažnyčios durų 14:20 val. Kviečiame tik jaunimą.
  • 11 ir 15 val. prie išėjimo Vilniaus arkivyskupijos Carito Žvakių dirbtuvės kviečia įsigyti rankų darbo žvakių, puoštų velykiniais simboliais. Dirbtuvėse yra įdarbinami žmonės, patiriantys įvairius sunkumus, bedarbystę, nepriteklių, besigydantys nuo priklausomybių, karo pabėgeliai, neįgalieji.
    Visos surinktos lėšos, parduodant žvakes yra skiriamos jų darbo užmokesčiui. Taigi, įsigydami žvakių, pagamintų Carito žvakių dirbtuvėse, jūs padedate žmonėms oriai užsidirbti pragyvenimui.
  • Mūsų parapijos gavėnios rekolekcijas pravedė kun. Gintaras Petronis. Dėkojame jam už prasmingus pamokymus ir už pagalbą ruošiantis šv. Velykoms.
Both comments and pings are currently closed.