Vilniaus Šv. Jono Bosko parapija

2022 m. spalio mėn. 9 d. skelbimai

2022-10-09

XXVIII eilinis sekmadienis

  • Šiandien Romoje, šv. Petro aikštėje, popiežius Pranciškus paskelbė naują šventąjį: brolį salezietį Artemidą Zatti. Jis gimė Italijoje bet dar būdamas mažas vaikas emigravo į Argentiną, ir įstojęs į saleziečių kongregaciją dirbo kaip slaugytojas ligoninėje. Paaukojo visą savo gyvenimą tarnaudamas ligoniams ir nuskriaustiesiems. Paruošėme plakatą lietuvių ir lenkų kalbomis. Paveskime Dievui savo maldos intencijas, ypač už ligonius, per šventojo Artemido Zatti užtarimą.
  • SPALIO 23 d., minint pasaulinę misijų dieną, iš mūsų bažnyčios bus transliuojamos šv. Mišios lietuvių kalba 12.30 per LRT PLIUS televiziją, ir kviečiame jose dalyvauti. Tą sekmadienį šv. Mišios lietuvių kalba bus 8, 12.30, 15, 19 val., o lenkų kalba 9.30 ir 13.45 val. (rožinis lietuvių kalba 18.30, lenkų kalba – 9.00).
  • Prasidėjo spalis. Pagal senąją tradiciją kartu kasdien kviečiame sukalbėti rožinį. Mūsų bažnyčioje rožinis bus kalbamas kiekvieną šiokiadienį po 19 val. vakarinių mišių, šeštadienį po 10 val. Mišių, o sekmadieniais po 11 val. sumos. Primename, kad suteikiami visuotiniai atlaidai kiekvienam, kuris pamaldžiai kalba rožinį.
Both comments and pings are currently closed.