Vilniaus Šv. Jono Bosko parapija

2022 m. gruodžio mėn. 11 d. skelbimai

2022-12-10

III advento sekmadienis

  • Šio sekmadienio šv. Mišių rinkliava skirta Vilniaus arkivyskupijos Caritui ir mūsų parapijos Caritui. Visa aukų suma surinkta Mišių metu bus padalinta per pusę ir perduota toms organizacijoms. Nuoširdžiai dėkojame už visas aukas.
  • Šiandien, ir tik šiandien, prie bažnyčios išėjimo galite įsigyti akcijos „Gerumas mus vienija“ Carito žvakutę, kurią uždegsite ant Kūčių stalo. Yra solidarumo forma su stokojančiais ir būdas kaip duoti darbo Carito bedarbiams. Raginame įsigyti: visos aukos už Carito žvakutės bus skirtos mūsų parapijos stokojantiems žmonėms paruošti maisto paketus Kūčių stalui. Kai uždegsite tą žvakutę ant savo stalo, žinosite kad padarėte gerą darbą kitam žmogui tuo momentu.
  • Dar kitą sekmadienį rarotų šv. Mišios bus aukojamos 8 val.
  • Raginame įsigyti ir skaityti katalikišką spaudą. Prie išėjimo galėsite įsigyti Saleziečių Žinių kalendorių. Meditacijų tema – naujojo saleziečio šventojo Artemido Zatti gyvenimas. Kaip visada prašome bent 0.50 €
  • Advento rekolekcijos mūsų parapijoje vyks šią savaitę, gruodžio 16–18 dienomis. Penktadienį šv. Mišios su pamokslu bus aukojamos 19 val. Šeštadienį rekolekcijų šv. Mišios su pamokymu – 11 ir 19 val. (demėsio: šv. Mišios bus 11 val., o ne 10 val. kaip šeštadieniais įprasta). Sekmadienį – įprastu laiku per visas šv. Mišias (8, 11, 15, 19 val.) bus rekolekcijų pamokymas. Rekolekcijų metu klausyklose bus daugiau kunigų, raginame atlikti išpažintį jau rekolekcijų metu ir nelaukti iki pat Kalėdų.
Both comments and pings are currently closed.