Vilniaus Šv. Jono Bosko parapija

2024 m. rugpjūčio 25 d. skelbimai

2024-08-24

XXI eilinis sekmadienis

  • Šią savaitę liturgijoje minime: pirmadienį šv. Aleksandrą, kankinį, tai klebono kunigo Aleksandras vardadienis: prisiminkime jo savo maldose. Antradienį šv. Moniką, trečiadienį šv. Augustiną – vyskupą ir Bažnyčios mokytoją, ketvirtadienį šv. Jono Krikštytojo nukankinimą. Rytoj NEBUS šv. Mišių 12 val. ir rožinio 11,30 val., transliuojamų per Marijos radiją.
  • Nuo rugsėjo mėn. kiekvieną sekmadienį 15 val. aukosime šv. Mišias vaikams. Rugsėjo 1 d. mūsų bažnyčioje bus aukojamos 15 val. šv. Mišios už visus moksleivius, jų mokytojus ir mokyklos darbuotojus. Kviečiame dalyvauti. Primename tėvams, kad jų krikščioniška pareiga – pasistengti, kad vaikai galėtų lankyti tikybos pamokas.
  • Šiandien į Vilnių grįžta kunigas Aleksandras kartu su grupe animatorių, o vakar savaitei išvyko kunigas Michal su grupe ministrantų į stovyklą su valtimi prie Mozūrijos ežerų. Paveskime Viešpačiui Jėzui visą mūsų saleziečių veiklą su jaunimu.
  • Vilniaus arkivyskupijos jaunimo pastoracijos centras rugpjūčio 31 dieną kviečia jaunimą į piligriminį žygį iš Aušros Vartų į Trakus. Piligrimystės tema – „Jis kalbėjo mums kelyje“. Piligrimystės pradžia 8:00 val. nuo Aušros Vartų. Kelionės kulminacija bus Šventosios Mišios Trakų bažnyčioje 19:00 val., po kurių bus pasiūlyta vakarienė ir koncertas Užutrakyje. Privaloma registracija vyksta iki rugpjūčio 26 dienos, naudojant QR kodą, esantį plakate, iškabintame bažnyčios skelbimų lentoje. Kvietimas skirtas tik jaunimui.

Both comments and pings are currently closed.